Vooruitzicht - LEFT

Left is een innoverend woonconcept voor jonge singles of koppels, studenten of dubbelverdieners op de Antwerpse Linkeroever. Left creëert een soort ministad met woongelegenheden, horeca, winkels en sportcentra in het midden van de natuur. Nooit ver van alles, want openbaar vervoer en car sharing opties zitten gewoon om de hoek.

Ga naar website

Met de website willen we we toekomstige bewoners vooral laten voelen hoe het zou zijn om in Left te wonen. Ze scrollen op de website dus niet door kale lijntekeningen, maar krijgen een virtuele 360° tour door hun toekomstige woonst. Full frontal, en tot in de kleinste details.

Met Debugged vonden we de perfect match om dit verhaal om te zetten naar een website die klopt. Zowel technisch als qua look en beleving.

Ann Van Mechelen - Vooruitzicht

Wat wij voor onze rekening namen

Website

De website moet bewoners in spe echt iets doen beleven, met als ultiem einddoel kwalitatieve leads te genereren. De door de klant aangeleverde 360° visuals, knappe video’s en haarscherpe renders stelden ons in staat deze beleving te realiseren. Die vullen we aan met cruciale info, van de kostprijs tot een concrete invulling van de plannen.

gebruikersanalyse

Om leads meteen te kunnen opvolgen werken we samen met de SEA partner van de klant. We registreren en analyseren hoe bezoekers de website gebruiken om waar nodig de SEA-campagnes en de inhoud van de website bij te sturen. Ter ondersteuning zetten we doelgerichte e-mail-campagnes op.


Klaar om zelf van start te gaan?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw project!

Contacteer ons