Jouw verhaal, onze know-how

Reken op ons voor custom webdesign, maar zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Vanuit onze expertise bedenken we slimme oplossingen waarin jij makkelijk je weg vindt. Op jouw maat, en waar nodig gekoppeld aan externe systemen.

Analyse & Concept

Jouw digitaal verhaal

CUSTOM WEBDESIGN

Dat we hier niet van default settings houden, dat had je intussen begrepen. Wij vinden dat elke website zijn eigen traject verdient en elk zot idee haar slimme uitwerking. Daarom ben jij eerst aan zet: jij vertelt ons jouw verhaal. Op basis van alles wat jij al bij elkaar gedroomd hebt, maken wij vervolgens een haarscherpe analyse.

STRATEGISCH SPELEN

Next step: van jouw wishlist een concrete to do lijst maken die problemen vertaalt in oplossingen. Dat strategisch plan denkt verder dan enkel je website en houdt rekening met mogelijke integraties. Web 3.0 dus, en dat geldt ook voor onze eigen flexibiliteit. Heb je haast, dan bekijken we met plezier hoe we het gefaseerd kunnen aanpakken, zodat jij alvast vooruit kan.

Bekijk cases

Websites & webshops

Interfaces die zich plooien naar jouw wensen

DE PERFECTE CUSTOMER JOURNEY

We loodsen je bezoekers vlot doorheen de juiste info, recht naar de call to action waar je ze hebben wil. Je customer journey stippelen we dan ook tot in de puntjes uit. Met een duidelijke boodschap, een vooraf bepaald doel en zonder ooit jouw publiek uit het oog te verliezen. Voor het ontwerp laten we jouw huisstijl shinen — ook in de responsive, mobile friendly versie.

OPEN SOURCE? WAT ANDERS?

Voor de ontwikkeling van al onze projecten werken we met OpenSource systemen zoals — pardon the jargon — Umbraco, Merchello of nopCommerce. Vrij vertaald: we kunnen later makkelijk verderbouwen op wat we al hebben getimmerd, en dat geldt ook voor externe partijen. Want webintegraties met een API of ERP, dat eten we hier elke dag bij het ontbijt.

Bekijk cases

Online software op maat

Wij bouwen volgens jouw noden

CUSTOM WEB DEVELOPMENT

Maatwerk, dat wil voor ons zeggen we dat we ons niet zomaar neerleggen bij standaardoplossingen. Jij bepaalt waar we heen gaan. Heb je bijvoorbeeld een registratiesysteem voor events nodig? Een geautomatiseerd pre-press systeem, een handelsplatform, een CRM? Je zegt het maar.

PUTTING THE ‘UX’ BACK IN DELUXE

Jouw noden gieten we in een digitale strategie, die we stroomlijnen tot jij er blindelings je weg in vindt. Met een gebruiksvriendelijke interface dus, waarmee je je bedrijfsprocessen optimaliseert. Anders gezegd: je tool werkt voortaan voor jou, en niet omgekeerd.

Bekijk cases

Online marketing

Converteren kun je leren

TRAFFIC GENEREREN

Mooi, zo’n piekfijn uitgedoste website, maar dan is het nog zaak om de juiste mensen er heen te krijgen. Bij ons gaat websites bouwen daarom van bij de eerste fase samen met marketing die telkens opnieuw de trekkracht van je website verhoogt, net als de conversie. Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt door het juiste publiek.

WEB MARKETING DIE WERKT

Jij wil dat jouw investering rendeert, en wij geven jou daarvoor de meest recente tools. Op ons advies kun je rekenen, maar ook op een website die helemaal geoptimaliseerd is op vlak van SEO. We rapporteren, analyseren en sturen bij waar nodig, ook voor content marketing en SEA-proof ad campagnes op korte of langere termijn.

Bekijk cases

Progressive web apps

Scoren op drie platformen tegelijk

Progressive web apps — PWA’s voor de vrienden — zijn websites die veel weg hebben van een app. Dat heeft een hoop voordelen: ze draaien vlotjes op zowel iOS als Android, en je kan ze evengoed gebruiken als een klassieke website. Drie in één dus: je hoeft maar één platform te ontwikkelen om al je klanten op hun wenken te bedienen. Efficiëntie: check!

Bekijk cases

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw project!

Contacteer ons