diensten

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties maken jouw toepassing bereikbaar. Altijd en overal. Op je laptop, tablet of smartphone. Online en offline.

  • De introductie van WebApps in een bedrijfsproces besparen tijd en geld
  • Werk altijd en overal, ook offline.

Strategische voordelen

De appstores van Apple en Android zitten vol apps. Toch downloaden gebruikers slechts sporadisch een app. De kans is zelfs groot dat ze de laatste paar weken geen enkele app hebben gedownload. Van alle apps die ze downloaden gebruiken ze er daarenboven slechts enkele heel frequent.

Mobiele websites daarentegen worden dagelijks en zelfs meerdere keren per dag bekeken. De reden hiervoor is dat een website veel toegankelijker is. Een browser laat ook toe om meerdere websites actief te laten en er gemakkelijk tussen te switchen. De browser is het centrale punt van de smartphone om inhoud te bekijken en te ontvangen.

Wanneer een gebruiker iets wil kopen, opzoeken of consulteren, dan heeft hij geen zin om eerst een app te downloaden. Hij wil onmiddellijk overgaan tot actie. Met een mobiele website is dat mogelijk en hou je de customer journey intact. Niettemin kan je de WebApp downloaden en wel zonder de gebruiker op te houden.

Combineer de gemakken van een mobiele website met de voordelen van een app. Het gebruiken van een camera, het sturen van pushberichten, de WebApp offline gebruiken. Het is allemaal mogelijk met een mobiele WebApp die het beste van de twee samenvat in één oplossing.

Website als app

Met mobiele WebApps combineer je de voordelen van een website met deze van een app tot één toestelonafhankelijke oplossing. Bovendien hoef je de app niet te downloaden. Je kan er eenvoudig naar surfen waarna het zich kan installeren als app.

Design en creatie

Strategische keuzes worden vertaald in design en creatie. Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface wordt ontwikkeld en geïmplementeerd op het CMS, klaar voor gebruik. Jawel, je kan je WebApp aanpassen via een CMS.

Scoren in Google

Je WebApp is een website en dus perfect te indexeren door Google. Je kan je WebApp dus ook optimaliseren voor SEO. Pagina’s in je app zijn vindbaar via Google. Je customer journey blijft intact.

Adverteren

Adverteren is meer dan het plaatsen van een banner. Je wil doelgericht adverteren en achter de advertentie direct die info steken die je gebruikers verwachten. Dankzij een webApp kan je linken naar die specifieke inhoud. Iets wat onmogelijk is met een klassieke/native app.