diensten

Online software
op maat

Denk aan berekeningen in Excel, een productconfiguratie, registraties van transporten, het maken van een planning, het meten en registreren van parameters, enz. Al deze bedrijfs- en productiviteitstoepassingen worden veel en intens gebruikt. Liefst gebruiken we die vanop eender welke locatie en als het even kan zowel op laptop als op smartphone.

  • Oplossingen op maat plaatsen de werking van jouw bedrijf centraal, niet andersom.
  • Investeren in automatiseren is investeren in tijd en geld.

Strategisch voordeel

Door software, die dagdagelijks wordt gebruikt, om te bouwen naar een website of Progressive Web App creëer je flexibiliteit. Je kan het altijd en overal raadplegen. Het kan vlot uitgebreid worden indien er nieuwe noden zijn. Je kan het vlot koppelen aan andere systemen. Niets staat je in de weg om verder te professionaliseren.

AI - Artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie is geen science fiction. Het is een realiteit die in heel wat dagdagelijkse toepassingen verwerkt wordt. Artificiële intelligentie en de bijhorende datamodellen zijn tegenwoordig vlot toegankelijk en zeer betaalbaar. Ze worden heel dikwijls ingezet als verrijking van bestaande processen. Ze stellen ons in staat een proces geheel of gedeeltelijk te automatiseren. Denk maar aan productherkenning, gelaatsherkenning, objectherkenning, het inschatten van emoties enz.

Dankzij artificiële intelligentie kan jouw toepassing het leven of de job van de gebruiker gemakkelijker maken. Artificiële intelligentie creëert tijd. Vrijgekomen tijd die anders ingezet kan worden.

Progressive Web Apps

Mobiele applicaties maken jouw toepassing bereikbaar. Altijd en overal. Op je laptop, tablet of smartphone. Online en offline.

De introductie van Progressive Web Apps (PWA) in een bedrijfsproces besparen tijd en geld. Een PWA combineert dankzij de nog steeds verder evoluerende technologie de beste eigenschappen van een website met deze van een app. Maar het laat ook de vervelende eigenschappen van een app achterwege. Het maakt je toepassing mobiel en overal inzetbaar.

Online software,
maatwerk of standaard?

Online software is een werkinstrument. Onnodige franjes zijn uit den boze. Overzicht en gebruiksvriendelijkheid zijn cruciaal. En toch moet het ook aangenaam en aantrekkelijk zijn. Wie werkt nu niet liever met iets wat er goed uit ziet?

Ons UI team brengt al deze eisen samen in een degelijk, functioneel en schaalbaar ontwerp waarna ons development team de functionaliteiten hierin ontwikkelt. Allemaal op maat van jouw onderneming.

Koppeling met andere systemen

Jouw online software nog krachtiger maken? Het kan! Door de open en consistente programmatuur connecteren we jouw nieuwe toepassing naadloos op talloze andere systemen. We kunnen makkelijk verder bouwen op wat we al hebben getimmerd en dat geldt ook voor externe partijen. Want webintegraties met een API of ERP, dat eten we hier elke dag bij het ontbijt.