Over ons

Wij zijn digitale experten

We geven jouw bedrijf mee vorm op vlak van digitale strategie, technologie, communicatie en marketing. We bedenken en ontwikkelen jouw website, webshop of WebApp. En hoewel we hier op kantoor vlot CSS spreken, praten we met jou liever gewoon, helder Nederlands.

21 jaar

Het jaar 2000 was het begin van een nieuwe eeuw en het begin van een nieuw verhaal. Debugged kreeg vorm en tekende datzelfde jaar nog hun eerste klanten. 21 jaar later zijn we een full-service online bureau dat de klant van A tot Z kan begeleiden in hun online verhaal.

3500 projecten

Sinds het begin van ons bestaan mochten we ongeveer 3500 projecten realiseren. Allemaal worden ze met dezelfde insteek benaderd. Kwalitatief, doordacht en oplossingsgericht.

Samen

Samen met onze klanten kijken we vooruit naar morgen. We spelen in op veranderende verwachtingen en maken uw bedrijf klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Dit zonder de noden van vandaag uit het oog te verliezen.

Tijd en kwaliteit

Goed werk vraagt tijd en kwaliteit. Jouw project is niet één van de vele projecten maar een project dat de volle aandacht krijgt. We gaan hierbij telkens bedachtzaam te werk met een duidelijk doel voor ogen zonder de details uit het oog te verliezen. Details maken namelijk heel dikwijls het verschil.

De juiste technologie

Ons technologisch landschap wordt elke dag rijker. Wij helpen jou de juiste technologie te kiezen voor het vooropgestelde doel. Vaste parameters waarmee we rekening houden voor het maken van deze keuze zijn degelijkheid, gebruiksvriendelijk en snelheid. Drie waarden die voor ons onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar.

Geïntegreerde
aanpak

Wij helpen klanten graag bij het vormen van hun project. Door het huisvesten van al onze expertises onder hetzelfde dak helpen wij klanten uitblinken op vlak van strategie, technologie, creatie en marketing. Dit kan voor elk onderdeel apart of een geïntegreerde aanpak van meerdere samen.

Wij werken op jouw maat.

Meer dan 20 jaar
stabiliteit en continuïteit

Wij kunnen met trots zeggen dat enkele van onze klanten reeds meer dan 20 jaar aan boord zijn. We zorgen voor de digitale stabiliteit en continuïteit binnen hun bedrijf.