diensten

Odoo Business platform integratie

Als officiële Odoo partner verzorgen we jouw Odoo integratie van begin tot eind. Het Odoo business platform biedt KMO's een efficiënte oplossing om alle bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Met naadloze integratie van tal van functies zoals boekhouding, CRM, voorraadbeheer ... vermindert Odoo handmatige taken, minimaliseert fouten en bespaart kostbare tijd. Automatisering geeft jouw medewerkers ruimte voor strategische activiteiten. Voor jouw onderneming betekent dit een aanzienlijke verbetering van operationele efficiëntie en de flexibiliteit om snel op veranderingen in de markt te reageren.

Jouw ganse onderneming op 1 platform

Voor alle processen een app
Odoo is een alles-in-één platform voor bedrijfsbeheer dat verschillende apps integreert, zoals CRM, ERP, boekhouding, voorraadbeheer, productiebeheer, e-commerce, marketing ... en meer.

Het biedt bedrijven de mogelijkheid om tal van processen te beheren via één centraal platform, waardoor efficiëntie en samenwerking worden bevorderd. Met zijn uitgebreid aanbod aan apps stelt Odoo gebruikers in staat om aanpasbare oplossingen te vinden die passen bij hun specifieke zakelijke behoeften.

Intelligent omgaan met jouw tijd

Ontdek een indrukwekkende reeks zakelijke apps binnen handbereik.
Heb je ruimte voor verbetering? Geen zorgen, daar hebben we een app voor.
Geen gedoe, gewoon met één klik installeren.

Elke app maakt processen eenvoudiger en geeft meer mensen de kracht.
Beeld je eens in welke impact het heeft als iedereen de perfect geïntegreerde juiste tool voor elke klus krijgt. Ontdek vandaag nog de wereld van moeiteloze efficiëntie!

case in de kijker Beauty in a box

Naast het ontwikkelen van een volledig B2C en B2B webshop verzorgde Debugged ook de ganse backoffice integratie op basis van het Odoo Business platform.