The Friendly Webshop

Umbraco Commerce

Umbraco Commerce is een extensie op Umbraco CMS bedoeld om een webshop op te zetten. Deze extensie is in alle opzichten het verlengde van het fantastische Umbraco. Het gebruikt het hart, de interface, de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid van dit zeer gebruiksvriendelijk CMS.

Umbraco Commerce, een logische keuze

Heel lang was het niet evident een CMS te vinden dat gebruiksvriendelijk is om én alle typische webshophandelingen te realiseren én inhoudspagina’s te creëren. Dit resulteerde heel vaak in twee verschillende CMS-systemen, één voor de webshop, één voor de website.

Dankzij Umbraco Commerce in combinatie met Umbraco CMS kunnen we onze klanten een all-in-one CMS aanbieden dat snel, veilig en eenvoudig is in gebruik.

Umbraco CMS

Bij het ontwikkelen van een website focussen wij op gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Dit zowel voor onze klanten als hun klanten. Het open-source CMS Umbraco die wij hiervoor gebruiken heeft als baseline dan ook “The Friendly CMS”.

Umbraco Commerce als complete webshop oplossing

Hyperveilig

Umbraco Commerce bouwt verder op Umbraco en geniet dus mee van de hoge veiligheidsstandaard die Umbraco heeft.

Zeer snel

Het beslissingsproces in online verkoop wordt door heel wat parameters bepaald. Snelheid is daar één van. Umbraco Commerce maakt optimaal gebruik van Umbraco en de Microsoft omgeving om instant paginaopbouw te realiseren. Dit zonder dure extra software of extensies.

User friendly

Umbraco CMS staat bekend als het Friendly CMS. Een titel waarvan ook Umbraco Commerce profiteert. Het is in ieder opzicht volledig geïntegreerd met Umbraco en gebruikt dus ook dezelfde interface logica. Consistent, degelijk en duidelijk.

B2B en B2C

Verkoop via B2B heeft een andere customer journey dan verkoop via B2C. Toch kunnen beide trajecten perfect naast elkaar lopen binnen dezelfde opzet.

Online
betalen

Als handelaar ben je graag zeker van je geld. Meerdere payment providers waaronder bijvoorbeeld Mollie, MultiSafepay, PayPall en Worldline kunnen geïntegreerd worden voor een vlotte betaling.

SEO geoptimaliseerd

SEO is cruciaal voor B2C webshopverkoop. Vendr laat toe om tot op productniveau de SEO te optimaliseren voor een perfecte indexatie.

Koppeling met jouw systeem

Een groeiende online verkoop naast een reeds bestaande offline verkoop kan op een bepaald moment een belasting worden voor je organisatie. Dankzij API koppelingen kan Umbraco Commerce met menig externe systemen geïntegreerd worden. Dit laat toe alle verkoop (online en offline) te centraliseren in één systeem voor een optimale verwerking.

Kiezen voor Debugged

Reeds van in het begin zijn we actief in het opzetten van online bestelprocessen voor zowel B2B en B2C. Onze ruime expertise op dat vlak zorgt ervoor dat wij niet alleen de technische know-how hebben voor het opzetten van een webshop maar ook de praktische. We kunnen als geen ander de impact inschatten van online verkoop op uw organisatie.

case in de kijker Patisserie Bossu

Patisserie Bossu creëert brood en banket. Exclusieve creaties met de smaak van pure passie, in huis gemaakt volgens de regels van de kunst. Ze streven elke dag opnieuw naar een superieur resultaat op het vlak van smaak, textuur en originaliteit.

Deze hoge standaard wordt ook vertaald in klantenservice en klantentevredenheid. Daarom ontwikkelden wij voor hen een gebruiksvriendelijke webshop, gekoppeld aan hun eigen kassasysteem. De tevredenheid van hun klanten is de kers op onze taart.