The Friendly CMS

Umbraco CMS

Je website zelf kunnen aanpassen. Het is de evidentie zelve. Heel wat CMS-systemen zagen de voorbije twee decennia het licht. Eén iets hebben ze allemaal gemeen. Ze willen het voor een gebruiker mogelijk maken om zonder programmatorische kennis hun website aan te passen.

Het CMS dat onze voorkeur draagt is Umbraco CMS.

Waarom Umbraco CMS?

Sommige CMS-systemen worden gedragen door een community, andere zijn het product van een commercieel bedrijf. Umbraco CMS is beide en kan dus ook putten uit de kracht van beide.
Het bedrijf en zijn CMS is ontstaan in Denemarken. De strategische groei wordt door dit bedrijf aangestuurd. Daarnaast wordt het aangevuld met inbreng vanuit een zeer brede community, eveneens gecontroleerd door hetzelfde Deens bedrijf. Het beste uit twee werelden dus.

Umbraco als complete website oplossing

Veilig én snel

Het is hyperveilig en vereist slechts sporadisch een security update. Dit heeft het te danken aan de Microsoft technologie waarop het systeem gestoeld is. Hadden we trouwens al gezegd dat Umbraco CMS ongeziene snelheden levert? Qua beleving op je website kan dat tellen!

User friendly

Umbraco CMS heeft zijn bijnaam, The Friendly CMS, niet gestolen. Het CMS heeft een heel logische en consistente opbouw. Dit laat toe om met een minimale training je volledige website up-to-date te houden. Bovendien kunnen we het systeem afstemmen op je eigen wensen voor een nog betere ervaring.

Open source

Umbraco CMS is open source. Er is geen licentiekost verbonden aan het gebruik ervan. Je investeert dus enkel in het configureren van het CMS en het bouwen en implementeren van de website op het CMS.

Volledig vrij
in ontwerp

Het CMS is consistent en eenduidig maar de website die we erop enten kan alle kanten uit. We hebben als makers de volledige vrijheid. Geen ongemakkelijke templates die net niet benaderen wat je wil realiseren maar de volledige vrijheid om de perfecte customer journey op te zetten zonder compromissen.

Voor groot
en klein

Ben je een multinational of een lokale handelaar? Umbraco CMS is gemaakt voor eenieder. Structuren en functionaliteiten kunnen geconfigureerd worden op maat van jouw onderneming. Umbraco CMS is Open Source en toch op maat.

SEO geoptimaliseerd

Gevonden worden op Google. Het lijkt een evidentie maar er zijn enkele zeer belangrijke technische factoren mee gemoeid. Factoren die allemaal standaard inbegrepen zijn in Umbraco CMS.

Koppeling met andere systemen

Umbraco CMS is open source. Het heeft een open structuur. Daarenboven heeft het ook een heel degelijke en consistente structuur die het toelaat om via een API te connecteren met talloze andere systemen. Umbraco CMS kan bijgevolg naadloos geïntegreerd worden binnen bestaande structuren van jouw onderneming mocht dat gewenst zijn.

Stevige basis voor webshop

Een CMS vinden dat gebruiksvriendelijk is om én alle webshop eigen handelingen te realiseren én inhoudspagina’s te creëren? Het kan! Dankzij Umbraco Commerce, een extensie op Umbraco CMS, kunnen we onze klanten een all-in-one CMS aanbieden dat snel, veilig en eenvoudig is in gebruik.

Kiezen voor Debugged

Op basis van onze jarenlange expertise besloten wij vijf jaar geleden nog uitsluitend te werken met Umbraco CMS. Een heel bewuste keuze omdat Umbraco CMS staat waarvoor ook wij staan. Het creëren van goed werkende, veilige en op maat gemaakte oplossing voor onze klant.

case in de kijker Bouwonderneming Vooruitzicht

Vooruitzicht is een bedenker van buitengewone buurten. De Antwerpse projectontwikkelaar zocht én vond bij Debugged een long-term-partnership om hun websites her uit te vinden en hun conversies drastisch te doen stijgen!

Topics: user-friendly website, customer journeys, conversie optimalisatie, online positionering