strategie

Jouw verhaal

Jouw verhaal bepaalt het hele traject.
Op basis van wat jij nodig hebt, sleutelen we samen aan
een strategisch plan dat meegroeit met je toekomstplannen.

Wij denken mee

Een succesvol project start met een goed voortraject. We zorgen voor een goede omkadering en formuleren samen met de klant niet alleen de relevante vragen ter voorbereiding van het project. We helpen hen ook met het vormen van de antwoorden.

Topics: conceptbepaling, customer journeys, strategie & data-analyse

Wij visualiseren jouw idee

Architecten nemen hun schetsboek, wij als digitale experten gebruiken wireframes.
Hiermee toetsen we een idee af aan de werkelijkheid. Functionaliteiten worden gevisualiseerd en bijgestuurd. Het zijn cruciale stappen die wij reeds vroeg in het proces doorlopen om een goede werking van het project te verzekeren.

Topics: wireframing, user interfaces, prototyping, design

Wij creëren de beste oplossing

Het doel bepaalt welke toepassing ontwikkeld moet worden. Zijn we op zoek naar nieuwe klanten? Willen we online verkopen? Of willen we eerder een bedrijfsproces automatiseren of optimaliseren? De verschillende oplossingen kunnen samen gebracht worden in 4 grote groepen, namelijk websites, webshops, mobiele applicaties en online software op maat.

Topics: websites, webshops, mobiele applicaties, software op maat

Wij integreren

Onbekend is onbemind. Een nieuw idee, een nieuw concept, het is nieuw en dus door niemand gekend. Wij helpen je dankzij digitale marketing de wereld veroveren. Of het nu lokaal, regionaal of internationaal is, we weten de juiste doelgroepen te selecteren en te benaderen. Te weinig investeren in marketing staat gelijk aan niet investeren. We zetten dan ook een realistische en efficiënte strategie op voor een haalbaar en realistisch budget.

Topics: online positioneren, conversie optimalisatie, leads genereren, onderhouden