diensten

Webshops

E-commerce, ooit de toekomst, nu meer dan ooit de realiteit. Wij helpen jou bij het opzetten van een schaalbare webshop. Een vlot productbeheer en een goede administratie zijn hierbij even belangrijk als de gebruiksvriendelijkheid voor jouw klanten.

  • In 2020 kwamen er 20.000 nieuwe webshops bij in België. Hun aantal werd daarmee op een jaar tijd bijna verdubbeld.
  • Het aantal online aankopen steeg in 2020 met 26,5% t.o.v. 2019.
  • E-commerce was in 2019 reeds goed voor een derde van de bedrijfsomzet.

B2B of B2C online verkoop

Ben je een lokale handelaar die de lokale consument wil bereiken via een online webshop? Of ben je een groothandel die zijn klanten (ook) online wil laten bestellen? Of wil je als handelaar bijbestellingen online organiseren? Allemaal hebben ze een eigen doelpubliek, een eigen benadering, een eigen afhandeling. Wij met Debugged hebben dankzij onze jarenlange expertise ervaring in al deze thema’s.

Intuïtief

Via een duidelijk en goed opgebouwde webshop verkoop je meer. Deze waarheid is minder evident dan ze lijkt. Ieder product en iedere doelgroep is anders en zorgt voor een ander verwachtingspatroon. Een verwachtingspatroon dat altijd een start en een einde heeft maar daartussen soms heel uiteenlopende stappen. Een webshop opzetten houdt dan ook meer in dan het snel uitrollen van een platform. Wij helpen jou bij het bepalen van die verwachtingspatronen en customer journeys. Iedere stap moet intuïtief doorlopen kunnen worden.

Strategie en
schaalbaarheid

Elke webshop begint bij ons met het bepalen van een strategie. Hoe worden de producten aan de man gebracht? Hoe worden de bestellingen opgevolgd? Hoe gebeurt de afhandeling? We begeleiden jou in elke stap en zorgen voor een feilloze integratie van de online verkoop in je dagelijkse activiteiten. Een webshop is geen extra winkel. Het is het uitbreiden van je bestaande winkel.

Design en
creatie

Strategische keuzes worden vertaald in design en creatie. Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface wordt ontwikkeld en geïmplementeerd op het CMS, klaar voor gebruik.

Umbraco CMS +
Vendr e-commerce

Onze webshops worden ontwikkeld in Vendr, een uitbreiding op het uiterst gebruiksvriendelijk en krachtig Open Source Umbraco CMS. De open structuur van beide platformen laat toe de vastgelegde strategie en de verwachte customer journeys feilloos te implementeren op maat van jouw onderneming.
Je kan de platformen, dankzij hun open structuur, ook perfect uitbreiden met een koppeling naar een kassasysteem of CRM. Volledig op maat van jouw organisatie.

Click & Collect

Online verkopen aan lokale consumenten vraagt heel dikwijls een andere benadering dan de klassieke online afstandsverkoop. Bij lokale aankopen is er vanuit de consument veel meer de nood om zelf de bestelling op te halen. Dit principe heet Click & Collect. Click & Collect heeft een andere customer journey en vraagt ook een andere manier van integreren in je onderneming.

Afhankelijk van het type integratie kiezen we hier ofwel voor een oplossing met Umbraco CMS en Vendr, ofwel voor QuickCollect. QuickCollect is een huurplatform ontwikkeld en uitgebaat door Debugged.

Marketing, marketing, marketing

Inderdaad, je hebt vele soorten marketing. En die marketing heb je in veel vormen en via veel kanalen. Het doel heiligt hierbij echter niet alle middelen. Wij begeleiden jou bij het bedenken, creëren en inzetten van de juiste marketing.