diensten

Webshops

E-commerce, ooit de toekomst, nu meer dan ooit de realiteit. Wij helpen jou bij het opzetten van een schaalbare webshop. Een vlot productbeheer en een goede administratie zijn hierbij even belangrijk als de gebruiksvriendelijkheid voor jouw klanten.

In functie van jouw wensen en noden kunnen we zowel een stand alone webshop uitrollen al dan niet gekoppeld aan jouw backoffice. Werkt jouw organisatie met Odoo, dan kunnen we de kaart trekken van de Odoo E-commerce app.

B2B of B2C online verkoop

Ben je een lokale handelaar die de lokale consument wil bereiken via een online webshop? Of ben je een groothandel die zijn klanten (ook) online wil laten bestellen? Of wil je als handelaar bijbestellingen online organiseren? Allemaal hebben ze een eigen doelpubliek, een eigen benadering, een eigen afhandeling. Wij met Debugged hebben dankzij onze jarenlange expertise ervaring in al deze thema’s.

Odoo E-commerce

Werkt jouw ondernemen met Odoo, dan rollen we Odoo E-commerce uit en is je online verkoop onmiddellijk geïntegreerd in jouw ganse werking.

Umbraco CMS +
Umbraco Commerce

Onze webshops worden ontwikkeld in Umbraco Commerce , een uitbreiding op het uiterst gebruiksvriendelijk en krachtig Open Source Umbraco CMS. De open structuur van dit platform laat toe de vastgelegde strategie en de verwachte customer journeys feilloos te implementeren op maat van jouw onderneming.
Je kan de platformen, dankzij hun open structuur, ook perfect uitbreiden met een koppeling naar een kassasysteem of CRM. Volledig op maat van jouw organisatie.

Intuïtief

Via een duidelijk en goed opgebouwde webshop verkoop je meer. Deze waarheid is minder evident dan ze lijkt. Ieder product en iedere doelgroep is anders en zorgt voor een ander verwachtingspatroon. Een verwachtingspatroon dat altijd een start en een einde heeft maar daartussen soms heel uiteenlopende stappen. Een webshop opzetten houdt dan ook meer in dan het snel uitrollen van een platform. Wij helpen jou bij het bepalen van die verwachtingspatronen en customer journeys. Iedere stap moet intuïtief doorlopen kunnen worden.

Design en
creatie

Strategische keuzes worden vertaald in design en creatie. Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface wordt ontwikkeld en geïmplementeerd op het CMS, klaar voor gebruik.

Strategie en
schaalbaarheid

Elke webshop begint bij ons met het bepalen van een strategie. Hoe worden de producten aan de man gebracht? Hoe worden de bestellingen opgevolgd? Hoe gebeurt de afhandeling? We begeleiden jou in elke stap en zorgen voor een feilloze integratie van de online verkoop in je dagelijkse activiteiten. Een webshop is geen extra winkel. Het is het uitbreiden van je bestaande winkel.