diensten

Websites

Reeds twee decennia ontwikkelen wij websites voor kleine en grote ondernemingen. Deze zijn standaard uitgerust met een CMS. Voor ons een evidentie zodat onze klanten zelf hun website kunnen aanpassen.

  • Jouw website is het referentiekader voor jouw klanten
  • Adverteren zonder degelijke website is nutteloos

Maak samen met ons de website die je nodig hebt, flexibel en schaalbaar voor de toekomst.

Gebruiksvriendelijk

Bij het ontwikkelen van een website focussen wij op gebruiksvriendelijkheid en snelheid. Dit zowel voor onze klanten als hun klanten. Het open-source CMS Umbraco dat wij hiervoor gebruiken heeft als baseline dan ook “The Friendly CMS”.

Strategie en schaalbaarheid

Hoe plaats je jouw merk in de markt? Hoe overtuigen we jouw bezoekers bij jou te kopen? We ondersteunen je hierbij graag vanaf de strategische fase. Wij zetten jouw boodschap om in correct werkende customer journeys.

Keuzestress...
NOT

Wij helpen je bij het maken van de vele keuzes die op je afkomen bij het ontwikkelen van een website. We ontnemen je de keuzestress. Als digitale experten begeleiden we je stap voor stap tot aan de lancering én daarna.

Design en
creatie

Strategische keuzes worden vertaald in design en creatie. Een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface wordt ontwikkeld en geïmplementeerd op het CMS, klaar voor gebruik.

De juiste boodschap

De juiste boodschap gaat over de juiste inhoud op het juiste moment. De puzzelstukken zo in elkaar laten vallen zodat een geslaagde customer journey wordt gecreëerd. Een customer journey die resulteert in leads en verkoop. We blijven dit traject ook meten en indien nodig bijsturen om de user experience en user flow verder te optimaliseren.

SEO

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimalisation. Het is een techniek om je pagina’s te optimaliseren zodat ze beter geïndexeerd worden door Google. Een betere indexatie zorgt ervoor dat de pagina’s bij specifieke zoekopdrachten beter zullen scoren en dus hoger in het zoekresultaat belanden. Deze optimalisatie is een mix van correcte kernwoorden, paginabeschrijving en inhoud. Het toepassen van SEO is een techniek voor de lange termijn. Het zorgt er met andere woorden voor dat je in de toekomst ook zonder advertenties gevonden zal worden.