strategie

We creëren de beste oplossing

Wanneer kiezen we voor een website? Of wordt het toch beter een WebApp? Of realiseren we beter een intra- of extranet voor deze doelstellingen? Het is een antwoord dat onze klanten soms moeilijk kunnen beantwoorden. Reeds in de allereerste fase, het denkproces, benaderen we deze vraag en kiezen we het juiste concept. Na een grondige visuele en functionele analyse starten wij uiteindelijk met het creëren van die oplossing die voor jouw project van toepassing is.

Websites

Een website is het middel bij uitstek om jouw potentiële klanten te overtuigen. Dankzij kwaliteitsvolle informatie gebracht in een correcte customer journey neem je de bezoekers mee tot aan de conversie, het moment waarop jouw potentiële klant een lead wordt. Ontdek hoe wij jou de middelen geven om altijd up-to-date informatie te verschaffen aan zij die op zoek zijn.

Webshops

Online verkopen, het bestaat in veel vormen. Elk van deze heeft specifieke vereisten en vraagt een correcte aanpak. Wij brengen samen met jou in kaart wie jouw publiek is en hoe jij hen het best online kan bedienen, op maat van jouw organisatie.

Mobiele applicaties

Heel wat administratieve zaken kunnen vlotter verlopen wanneer de digitalisatie mee op pad kan. Een chauffeur moet een leveringsnota laten tekenen, meetwaarden doorheen een productieproces dienen geregistreerd te worden, reservatie voor een vergaderruimte moet worden vastgelegd. Het zijn maar enkele voorbeelden die op zich heel eenvoudige administratieve taken zijn maar die op de klassieke manier enorm tijdrovend zijn en een pak papier verslinden. Mobiele toepassingen integreren in jouw onderneming zorgt zo goed als onmiddellijk voor rendement.

Online software

Software geeft de gebruiker de mogelijkheid zaken digitaal te visualiseren, te berekenen en te registreren. Deze software online beschikbaar maken, geeft jou de mogelijkheid geruisloos noodzakelijke updates door te voeren en nieuwe functionaliteiten te integreren. Geen gevaar meer dat verschillende versies in omloop zijn of verkeerde data gebruikt wordt. Je organisatie is altijd en overal up-to-date.

Digitaal groeien op jouw ritme

Jouw verhaal bepaalt het hele traject. Op basis van wat jij nodig hebt,
sleutelen we samen aan een strategisch plan dat meegroeit met je toekomstplannen.

Hoe we jou hierbij kunnen helpen?