strategie

Wij visualiseren je idee

Zal iets werken? Zal het er goed uitzien? Het zijn zeer terechte vragen die gesteld worden na een brainstorm over een nieuw concept of project. Architecten nemen er hun schetsboek bij om dit te visualiseren en zullen nadien alles mooi visualiseren in een 3D-tekening. Ook wij als digitale experten hebben onze methodiek om een project vorm te geven en te beschrijven, klaar voor programmatie. Kernwoorden hierbij zijn Wireframe, Prototyping en Design.

Wireframe

Een wireframe is een visueel hulpmiddel waarbij we aan de hand van lijntekeningen alle elementen van een website of app ten opzichte van elkaar positioneren. Het toont hoe het verhaal of de functionaliteit gebracht zal worden. Het is een werkinstrument waarbij de werking afgetoetst en bijgestuurd wordt tot we goed werkende customer journeys hebben.

Prototyping

Na een wireframe kan in sommige gevallen een prototype opgezet worden. Dit heeft als doel om bepaalde scripts en/of specifieke hardware te testen. Deze stap komt minder voor bij websites maar des te meer bij online software of WebApps.

Design

Een website, Webapp of online software maakt deel uit van jouw organisatie. Het is cruciaal dat deze geheel in jouw huisstijl past. Op basis van de voorafgaande stappen zetten we de wireframe om in een pixelperfect ontwerp, klaar om geïntegreerd te worden in het finale project. Hierbij maken we geen gebruik van templates maar gaan we geheel op maat van het project ontwerpen. Enkel op die manier kan je een realisatie neerzetten zonder compromissen. De focus op de doelstellingen blijft ook in de ontwerpfase primordiaal.

Digitaal groeien op jouw ritme

Jouw verhaal bepaalt het hele traject. Op basis van wat jij nodig hebt,
sleutelen we samen aan een strategisch plan dat meegroeit met je toekomstplannen.

Hoe we jou hierbij kunnen helpen?